Gravura laser si mecanica - Tampografie

 Gravura laser si gravura mecanica:

   Gravura este specialitatea noastra, domeniul in care avem cea mai multa experienta. In acest scop dispunem de tehnologii si utilaje moderne si o echipa de profesionisti cu un spirit estetic si o imaginatie dezvoltata. Masina de gravat laser permite executarea de detalii la nivelul sutimilor de milimetrii. Unele materiale permit ambele tipuri de gravare, altele doar doar una din tehnici.
   Fotogravura se poate realiza pe diferite materiale. Aceasta modalitate de personalizare se realizeaza prin gravura mecanica ). Prin fotogravura se pot personaliza mini-trofeele sau mini-prolight-urile si se poate folosi orice fotografie color sau alb-negru.
   Toate masinile de gravat din dotare sunt cu comanda numerica (comandate de calculator) fapt ce mareste precizia de prelucrare si totodata asigura o calitate sporita si un design de o si mai buna calitate produselor noastre.

Decorarea cu autocolant:

   Este deasemenea o tehnica foarte moderna folosita pentru personalizarea promotionalelor. Prin aceasta modalitate se decoreaza anumite modele de trofee si la ceasuri (atat in cazul textelor cat si al imaginilor cu o grafica simpla). Totul se realizeaza computerizat pentru o mai buna precizie de executie a graficii. Se poate folosi orice culoare de autocolant si in plus se obtine pe suprafata materialului ales, (de regula plexic) un efect 3 D elegant. In cazul in care se foloseste un material transparent, decorarea se poate efectua atat pe fata cat si pe verso.

Vopsirea:

Este o tehnologie folosita ca metoda de persolanizare in cazul in care grafica contine mai multe culori sau suprafata de decorat este foarte mica si procedeul nu se poate inlocui cu decorarea prin autocolant.

Tampografia:

 Se foloseste in cazul personalizarii obiectelor cu o forma circulara: ceasuri, penare, speciale, etc.