Detalii despre pastrarea confidentialitatii

Prin utilizarea acestui site, sunteti de acord cu aceste Conditii de Utilizare

Accesul si utilizarea acestui site sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor si regulamentelor aplicabile. Accesand si utilizand site-ul, acceptati, fara limitari aceste conditii. Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari, Conditiile de Utilizare ale acestui Site, puteti sa parasiti acest Site.
Prin utilizarea site-ului nostru, sunteti de acord ca informatiile pe care ni le furnizati de bunavoie pot fi utilizate de PERSONALIZARECADOURI.RO pentru realizarea unor analize de marketing intern si in scopuri publicitare.

Confidentialitatea clientului lege pentru noi

PERSONALIZARECADOURI.RO se obliga sa respecte confidentialitatea datelor introduse de dumneavoastra la efectuarea unei comenzi si sub nici o forma sau cu nici un alt scop nu va divulga datele dumneavoastra.

 

Detalii despre pastrarea confidentialitatii

PERSONALIZARECADOURI.RO administreaza toate datele personale primite pe parcursul utilizarii paginilor web in conformitate cu dispozitiile legislatiei in vigoare privind protectia datelor personale si difuzarea datelor de interes public ( in conformitate cu prevederile Legii 677/ 2001).
Nu vom transmite datele dumneavoastra personale catre terte persoane sub nici o forma: PERSONALIZARECADOURI.RO nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de E-Mail unor terte persoane (fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site fara acordul dumneavoastra explicit. Datele dumneavoastra pot fi folosite de noi doar in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor din magazinul nostru online de cadouri:
- procesarea comenzilor;
- oferirea de produse si/sau servicii;
- solutionarea cererilor, intrebarilor si/sau a reclamatiilor facute catre noi;
- inregistrarea datelor dumneavoastra in vederea promovarii ofertelor speciale sau personalizate, reducerilor si a altor beneficii.
- realizarea studiilor de piata si de produs si marketingul produselor din PERSONALIZARECADOURI.RO si ale distribuitorilor sai;
- inregistrarea datelor dumneavoastra in vederea promovarii ofertelor speciale sau personalizate, reducerilor si a altor beneficii.

Exonerarea de Raspundere

Utilizarea acestui site se face in totalitate pe raspunderea dumneavoastra. PERSONALIZARICADOURI.RO, functionarii, directorii, agentii sau orice alta parte implicata in conceperea, producerea sau oferirea site-ului nu sunt raspunzatoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natura, ce ar rezulta din sau in legatura cu utilizarea acestui site sau a continutului sau.
PERSONALIZARECADOURI.RO nu isi asuma nici o responsabilitate si nu va fi raspunzatoare pentru nici o dauna sau virusi care ar putea sa va infecteze computerul sau alte bunuri in urma accesarii sau utilizarii acestui site, sau descarcarii oricarei informatii, text sau imagini de pe acest site.

Link-uri pe site-urile unei terte parti

Site-ul poate contine link-uri catre alte site-uri aflate in proprietatea sau operate de alte parti decit PRETEXT ADVERTISING SRL. Aceste link-uri va sunt puse la dispozitie pentru a le folosi numai daca veti dori. PRETEXT ADVERTISING SRL nu controleaza, si nu este raspunzatoare pentru continutul si conditiile de confidentialitate sau securitate si de functionalitatea acestor site-uri. In acelasi timp PRETEXT ADVERTISING SRL isi declina in mod special orice raspundere in cazul in care aceste site-uri:
• Incalca drepturile de proprietate intelectuala ale unei terte parti;
• Sunt inexacte, incomplete sau contin informatii inselatoare;
• Nu au caracter comercial sau nu raspund indeplinirii unui anumit scop;
• Nu ofera o securitate adecvata;
• Contin virusi sau alte elemente cu caracter distructiv; sau
• Sunt licentioase sau calomnioase.

Revizuiri ale acestor Conditii de Utilizare

PERSONALIZARECADOURI.RO poate, in orice moment si fara vreo notificare prealabila, sa revizuiasca aceste Conditii de Utilizare prin actualizarea acestora, din acest motiv va trebui sa vizitati aceata pagina a site-ului nostru in mod periodic pentru a lua la cunostinta Conditiile de Utilizare actualizate.

Parerea dumneavoastra este importanta pentru noi. Daca aveti observatii sau intrebari legate de politica noastra de confidentialitate, contactati-ne pe adresa : office@pretext.ro