Cum cumpar?

Va multumim pentru interesul acordat site-ului nostru!

Pentru a achizitiona unul sau mai multe produse expuse pe site-ul nostru trebuie sa urmariti cativa pasi foarte simpli:

Pasul 1   Se va selecta categoria de produse din care face parte produsul dorit. În acest sens se va folosi meniul din partea stanga (Promotionale, Ceasuri personalizate, Medalii, centre, cutii si snururi, ...)

Pasul 2   Selectati produsul dorit. 

Produsele care nu sunt in stoc in momentul in care realizati comanda, se pot aduce intr-un interval de timp cuprins intre 2 - 15 zile.

Pasul 3    Apoi completati campul cu informatii despre produsul selectat, textul pentru inscriptionarea acestuia, modelul dorit (dupa caz), cerinte speciale. Daca aveti o imagine pe care doriti sa o folositi pentru personalizarea produsul selectat, o puteti atasa in acest camp, apasand pe butonul "Browse".

Pasul 4   Cand toate informatiile sunt corecte, faceti apoi click pe butonul "Adauga in cos" din dreptul produsului, astfel se va adauga in cosul virtual un exemplar al produsului. Daca se doreste achizitionarea unei cantitati mai mari, în campul "Cantitate bucati" din partea dreapta se va modifica valoarea implicita "1" cu valoarea dorita si se va apasa butonul "Actualizare cos".  Astfel pagina curenta se va reincarca, afisand in dreapta-jos totalul de plata reactualizat. Tot in aceasta pagina veti vedea un sumar continand toate informatiile introduse pentru comanda.

-In caz ca se doreste renuntarea la anumite produse din cos, faceti click pe butonul "Sterge" din dreptul produsului la care vreti sa renuntati.

-Daca doriti sa mai adaugati si alte produse în cos, faceti click sub categoria "Continua cumparaturile" pe link-urile disponibile si veti fi redirectionat pe "Pagina anterioara" sau pe "Prima pagina", in functie de alegerea dumneavoastra. Pentru a adauga un nou produs trebuie sa reluati întocmai pasii descrisi mai sus.

Puteti verifica continutul cosului in orice moment daca faceti click pe link-ul "cos" (dreapta-sus), obtiune prezenta pe orice pagina.

Pasul 5    Pentru a finaliza comanda apasati butonul "Finalizare comanda". Veti ajunge în pagina "Finalizare comanda/ Informatii client" unde trebuie sa specificati datele necesare despre dumneavoastra sau despre firma pe care o reprezentati. Odata completate campurile respective, apasati butonul "Finalizare comanda".
Dupa trimiterea comenzii veti primi un mail de confirmare.

Comada minima trebuie sa fie in valoare de 20 lei.

Produsele personalizate nu se returneaza.

Vi se va intocmi apoi o factura care vi se va trimite pe mail sau fax, iar dupa confirmarea platii va vom expedia produsele prin posta sau curierat rapid.

Pentru comenzi mai mari de 150 lei , modalitatea de plata este 50% avans iar restul de 50 % la ridicarea comenzii.

Plata se face in contul Bancii Transilvania

IBAN: RO81BTRL0130120295506501